Embodiment of the Divine Feminine

6-mesečni program za ženske (v slovenščini)

Drage ženske!


Čas je, da zasijemo v vsej svoji luči!

Občutek imam, da smo v letošnjem letu, bolj kot kadarkoli prej, ženske poklicane k prebujanju in izražanju naše prave narave. Vedno manj smo pripravljene tolerirati in vedno bolj si želimo raziskovati, izraziti in izživeti svojo notranjo moč.


A vso to popotovanje v nove kotičke sebe zna biti zelo naporno in pogosto osamljeno. Po socialnih omrežjih lahko najdemo kupe motivacijskih sporočil, kako je to obdobje kot prelevitev gosenice v metulja in kako nas na drugi strani čaka povsem novo in veliko radostnejše življenje... a realnost je takšna, da delo na sebi še zdaleč ni lahko in pogosto se lahko ujamemo v misli, da tej bolečini, stresu, neudobju ne bo in ne bo konca.

Sama sem v življenju doživela že precej temnih obdobji in vsem je bilo skupno to, da sem se bila pripravljena sama soočiti z občutki znotraj sebe in da sem hkrati imela ob sebi ljudi, na katere sem se v kriznih časih lahko zanesla. V tem primeru nimam v mislih samo prijateljic in družine... ampak predvsem oseb, ki se profesionalno ukvarjajo s pomaganjem drugim. Velikokrat se namreč zgodi, da nas v trenutkih samospoznavanja ljudje, ki so nam najbližje, težko zares razumejo. To ni vedno lahko sprejet, je pa pomembno, da se zavedamo, da je to del procesa.

Ne glede na to, kaj se vam dogaja to leto, verjamem, da je tudi za vas veliko!
Morda ste na poti samospoznavanja že dolgo in vam je letošnjo leto samo poglobilo zavedanja in postreglo z novimi lekcijami... Morda pa ste se v tem letu prvič zares srečale z globjim delom na sebi in imate občutek, da se odpirate za povsem nov svet.

V vsakem primeru, vas povabim, da se pri sebi povprašate, kako si lahko to pot olajšate. Načinov je ogromno, tukaj pa vam predstavljam eno izmed možnosti :)


 

V kolikor začutite in z vami resonira, vam predstavljam 6-mesečni program za ženske, namenjen vsem vam, ki ste pripravljene stopit v stik z božanstveno žensko energijo znotraj vas.


Namen tega programa je:

  • ozaveščanje in spreminjanje omejujočih prepričanj in vzorcev iz otroštva in partnerskih odnosov,
  • prečiščevanje energijskega polja (odstranjevanje tuje energije, prepričanj in omejitev)
  • vzpostavljanje novih možganskih nevropovezav (ki spodbujajo dobro počutje) s tehniko Theta healinga
  • urjenje intuicije in dvigovanja zaupanja v notranji glas
  • kultivaranje sočutja, odpuščanja in ljubezni do same sebe
  • spoznavanje sebe skozi nove oči
  • stimulacija kreative, iznajdljivosti in radovednosti
  • povezovanje z divjo žensko znotraj sebe, ki se zaveda svojih moči
  • biti del skupine žensk, ki so, tako kot ti, pripravljene na nekaj več


Tukaj je okviren potek programa. To so tematike, ki jih želim vključit - obstaja pa možnost, da bom sproti glede na potrebe spremenila potek programa oz. še vključila kaj dodatnega (prav tako se lahko spremeni vrstni red mesecev).

Predviden potek programa:

1. MESEC

Povezovanje s telesom - Prvi mesec je namenjen temu, da vzpostavimo trdne temelje - z našim telesom. Telo je naš tempelj in v vsem procesu je najbolj pomembno to, da smo prizemljene. To dosežemo s fizičnim povezovanjem s telesom, s poslušanjem kaj nam telo sporoča skozi simptome in z raznoraznimi vajami, ki nas prisilijo, da smo mentalno prisotne s telesom v sedanjem trenutku. Ta mesec bomo skozi healing očistile telesno energetsko polje in izločile negativne energije ter fragmente. Spoznale se boste z novimi vajami in vzpostavile drugačen, poglobljen odnos z notranjostjo svojega telesa. Malo vas bom seveda tudi pomatrala z biokemijo delovanja telesa, da si boste lažje predstavljale kakšen vpliv imajo čustva na naše zdravje.

2. MESEC

Čiščenje karmičnih odnosov in energij preteklih partnerjev - V tem mesecu bomo pogledale v najpomembnejše vzorce, ki se vam pojavljajo in lekcije, ki prinašajo. Cilj je, da zaključimo karmične dolgove in presekamo vzorce, ki nam ne ustrezajo. Seveda se bo celoten mesec velikokrat navezoval tudi na otroštvo (čeprav bo temu namenjen 4. mesec). To je pomemben mesec za vse - tiste v zvezah in samske - saj lahko te vaje drastično spremenijo vaše odnose z nasprotnim spolom.


3. MESEC

Vzpostavljanje notranje avtoritete in urjenje intuicije - Ta mesec bo namenjen spoznavanju lastne moči in učenja prepoznavanja razlike med intuicijo in strahovi (egom). Dotaknile se bomo tudi same tehnike Theta Healinga in se med klicom skupaj povezale v healing ter vzpostavile povezavo z višjim jazom. Pri tem bo vsaka dobila opcijo, da stestira svojo intuicijo in opravi healing na sebi - seveda, bo vse vodeno, za vsako posebej. Namen te vaje je, da boste pri sebi spoznale, da ima prav vsaka izmed vas "nadnaravne" moči in da se ob povezavi s svojim vodstvom lahko same vodite v procesu healinga.

4. MESEC

Čiščenje družinskih vzorcev in izražanje potlačenih čustev. Ta mesec zna biti najbolj hardcore hehe :) Poglobile se bomo v vaše družinsko karmo in na plan potegnale lekcije s katerimi so se soočali že vaši starši, zdaj pa so doletele še vas. Ozavestile bomo kaj je zares vaše in kaj ne. Hkrati pa se bomo soočile z bolečino prednikov/preteklih življenj, ki nas podzavestno vleče nazaj. Pogledale bomo triggerje, ki vam jih aktivirajo družinski člani in ozavestile lastnosti naših senc (shadow work). Dovolj časa bo tudi za intagracijo. Te stvari večinoma izvajam samo v 1na1 seansah, ampak čutim, da bo tale skupina žensk zelo močna in bomo skupaj integrirale marsikatero senco.

5. MESEC

Odpiranje za svoj pravi jaz in integracija notranje moči - Po tem ko izrazimo potlačena čustva in se znebimo starih postanih energij, je čas, da v sebe potegnemo nove energije in nove moči. Ta mesec bo namenjen integraciji tiste prave notranje moči, ki jo ima vsaka izmed nas v izobilju. Povezale se bomo s svojimi pravimi vrednotami, odprle svoje strasti, igrivost, sensualnost in se povezale s svojo kreativno naravo. Čas je, da se ženske naučimo uživati v svojem telesu in si dovoliti izraziti užitek, ljubezen do same sebe in moč, ki jo premoremo.

6. MESEC

Vzpostavljanje svojega idealnega življenja - Zadnji mesec je namenjen integraciji nove identitete, ki je bila vzpostavljena čez ta proces ozaveščanja in healinga. Vsaka bo za sebe postavila standarde, kaj želi v življenju na različnih področjih in si ozavestla svoje idealno življenje. Pogovarjale se bomo o zakon privlačnosti, manifestaciji, ljubezni, denarju, kariernih ciljih itd.


Program bo prilagojen potrebam skupine in kot vedno, se bo sproti izoblikoval tako, da bo najprimernejši za vsako posameznico. Glavi namen programa je, da odvržemo kar ni naše, se spoznamo v vsej svoji veličini in se globje povežemo z boginjo, ki živi znotraj nas.

 

Vsak mesec sestoji iz:

1x Razlaga tematike in gradivo za samospoznavanje (vprašanja z vajami)
2x Skupinski coaching klic 90 min namenjen poglabljanju v tematiko in vprašanjem
1x Posneta healing meditacija, ki vam ostane in jo lahko izvajate večkrat
1x Priporočena dnevna rutina, ki bo vsak mesec malo drugačna (cilj je, da se spoznate z različnimi tehnikami povezovanja z notranjim vodstvom in poljubno izberete tiste, ki vam najbolj rezonirajo)


Cena? Smešno nizka.
Ne vem, ali je kriva korona, ampak čutim, da je prav, da tole postane moj najcenejši program do zdaj. Cena za ta program je 80€/mesec. Ob plačilu 6-mesecev vnaprej, pa vam pripada 5+1 gratis, s skupno ceno 400€.

Za primerjavo - cena mojega najuspešnejšega programa Decode, reset, rebuild your life je za obdobje 3-mesecev znašala 800€ ali 333€/mesec.

V kolikor želite je plačilo možno tudi preko TRR nakazila - v tem primeru je potrebno poravnati strošek v dveh obrokih ali v celoti (2x 220€ ali 1x 400€). Mesečna plačila so možna samo v primeru prijave skozi to platfromo.Kje je keč?
Keč je v tem, da so mesta zelo omejena, zato pohiti s prijavo.

Your Instructor


Taja Karner
Taja Karner

Taja je po diplomi iz Biokemije na Ljubljanski fakulteti za Kemijo svojo pot nadaljevala na magisteriju Molekularne nutricionistike na Danskem.

Po zaključenem prvem letu, jo je pot peljala na prakso v Toronto, Kanado, kjer se je začelo njeno popotovanje v globino lastne duše. Ugotovila je namreč, da ne glede na to, kje na svetu se nahaja, znotraj nje ostaja nemir, nezadovoljstvo in tesnoba.

Svojo izobraževanje je začela iz želje, da si pozdravi telo, a je kmalu ugotovila, da samo s prehrano in znanstveno dokazanimi prijemi, ni dosegla željenega učinka. Vse skupaj jo je vodilo v raziskovanje psihologije človeških odnosov in poglabaljanje v emocionalna stanja in njihovih vplivov na delovanje organizma.

Po zaključenem študiju je svojo kariero začela v Londonu, kjer se je vzporedno učila od najvplivnejših trenerjev in govorcev na področju osebnostne transformacije. V Londonu se je seznanila tudi s tehniko Theta Healinga, ki temelji na energetskem zdravljenju telesa in duha s pomočjo Theta možganskih frekvenc. Theta Healing je postal eno izmed njenih najmočnejših orodij za doseganje trajnih rezultatov.


Frequently Asked Questions


Kdaj se program začne in konča?
Program se začne 19.10.2021 :) Ob začetku programa boš na mail dobila Booklet z opisom tematike za prvi mesec in opisom priporočenih vaj. Po približno enem tednu bo prvi skupinski klic. Tega bomo imele vsake dva tedna. Zaključimo po 6ih mesecih. Ves material bo posnet in dodan v spletno platformo, ki vam bo ostala v pogled tudi po zaključenem programu.
Kdaj bodo potekala srečanja?
Na podlagi vaših želj bomo izbrali ustrezen večer za srečanja: pon, tor, sre ali čet. Načeloma se bomo držali določenega dneva v tednu, bomo pa tudi premaknili v primeru, da večini ustreza drug termin. Opcije to tudi vikendi, če nam bo ustrezalo. V tem primeru lahko srečanje izvedemo tudi zjutraj.
Bo omogočena komunikacija s skupino žensk izven klicev?
Vse skupaj bomo povezane preko skupinskega chat-a (Messenger ali Whatsapp, odvisno kaj vam bo ljubše), kjer se bomo lahko obveščali o naših zmagah, izzivih in napredovanju pri doseganju ciljev.
Kaj če mi je 6-mesecev predolgo obdobje in želim prej zaključiti?
Tiste, ki ste že bile del mojih online programov, veste, da se rada poglobim v stvari in če se že lotujem zadeve, grem v njo ALL IN. Ravno zato vam ne morem ponudit "quick fix" variante, ker v kolikor želimo pri sebi trajnostne spremembe, si moramo v prvi fazi dovoliti ČAS. 6-mesecev se morda sliši veliko, ampak na koncu je to minimalen čas, ki je potreben za integracijo tako močnih tematikih, ki jih imam pripravljenih. Ob prijavi se zavežete k sodelovanju za celotno obdobje 6-mesecev. Vračilo denarja ni možno.


Veselim se tega popotovanja z vami in že zdaj čutim, da bo tole eno izjemno učenje za vas in zame!

Hvala in upam, da se vidimo!

This course is closed for enrollment.